#8 Dennis van Akkeren

Hoe kan het toch dat Dennis zoveel geduld heeft? Waarom heeft deze sport een gigantische positieve invloed op het gezin? Gebruiken we als coaches al GPT-3? Afspraken met ouders en spelers maken? Je luistert het allemaal in deze aflevering.

Coach Ball
Coach Ball
#8 Dennis van Akkeren
Loading
/

Dennis speelt al jaren honkbal bij de Rangers in Schagen. Het enthousiasme van zijn oudste zoon Sam, zorgt ervoor dat hij plotseling in de rol van ouder ook langs het veld staat. En, zoals dat soms gaat, werd Dennis meer en meer gevraagd als helpende ouder. Afgelopen seizoen zag het er naar uit dat zijn andere -mega enthousiaste- zoon Dex, geen Beeball coach zou hebben. Dat kon toch niet waar zijn! Dennis sprong in het diepe en heeft zijn nieuwe coach pet (soms achterstevoren) opgedaan. Ging dit vlekkeloos?

Dennis hebben we uitgenodigd omdat we zoveel positieve reacties langs hoorde komen van Beeball spelers en hun ouders. “Plezier, teamgeest en engelengeduld” typeert Dennis, hoorde we.

In deze aflevering:

  • Proberen we te ontrafelen hoe het toch mogelijk is dat Dennis zoveel geduld heeft en altijd uitgebreid de tijd neemt voor al zijn spelers. Wat is zijn geheim?
  • Beseffen we ons dat “honk- en softbal ook bespeelbare sporten zijn voor kids met een lichaam dat niet altijd meewerkt, zoals bij Sam”, verteld Dennis. Hoe vervelend dit soms ook is, juist deze sport heeft een gigantische positieve invloed op huize Van Akkeren.
  • We hebben het over GPT-3 en hoe wij, als coaches, machine learning kunnen gebruiken om een nieuwjaars peptalk voor de ouders te laten genereren, met humor. Reinier leest ze voor… #nerd
  • Daarna neemt Reinier met Dennis de afspraken en regels door voor het aankomende seizoen. Ze gaan samen de pupillen coachen. Ze blijken het niet overal zomaar over eens te zijn…
  • Én bellen we met onze vriend van de show Anthony Beaumont om het mysterie van Mike de Zwart te ontrafelen.

Links!

Wil je ons helpen met de kosten voor apparatuur (we hebben de wens om het professioneler te maken qua video) en reiskosten, doneer enkele biertjes of koffie via coachball.nl. Of neem even contact op.

Sponsor worden? Je raad het al, check de website voor contactgegevens.

Geef een reactie