TC3: 6 Zelf training geven deel 1

In deze aflevering duiken we zelf in de rol van trainer en coach, waarbij onze trainings- en coachingvaardigheden live worden beoordeeld.

Little League enthousiasme met Andre Boekel

André Boekel deelt zijn reis van honkballer naar een serieuze softbal coach, met focus op het individu, strategie en jeugdontwikkeling.

TC3: 5 Dynamische technieken en focusstrategieën

Ontdek de nieuwste CoachBall Podcast aflevering vol met innovatieve coaching technieken voor honk- en softbal.

TC-3: #4 Didactiek en techniek praktijk

Deze tekst en samenvatting bieden een boeiend overzicht van wat luisteraars kunnen verwachten in deze podcastaflevering, en helpen bij het aantrekken van geïnteresseerde luisteraars die meer willen weten over de honk- en softbal coaching en de TC-3 opleiding.

TC-3: #3 Trainingsleer

Ontdek essentiële honkbal trainingsinzichten in onze nieuwste CoachBall podcast: groeispurt herkenning, effectieve oefeningen, en trainingscycli voor jeugdspelers.

TC-3: #2 Didactiek, de kunst van het leren

Ontdek de kunst van sportdidactiek in onze podcast over actiontyping, Longterm Athlete Development, en effectieve trainingsmethoden voor honk- en softbal. Leer van experts en verbeter je coachvaardigheden. #SportCoaching #LTAD #Actiontyping

TC-3: #1 Start opleiding

Ontdek TC-3 opleiding en softbal pitching technieken in onze nieuwe podcast. #KNBSB #CoachBall #SoftballSkills

#12 Norman Ames

Momenteel is Norman als Softbal pitching coach van Sparks Haarlem actief, maar inmiddels ook als hoofdcoach van Team Kingdom of The Netherlands men’s fastpitch. Wauw!

#11 Danny Rombley

Danny Rombley is op dit moment de beste Honkbal Coach van Nederland. Van 1998 tot 2004 speelde Rombley bij diverse Minor League clubs in de organisatie van de Montreal Expos die later Washington Nationals ging heten. Leer met ons mee van deze topcoach!

#10 Jeff Delfina

Multitalent Jeff Delfina is mega fanatiek als het om spelletjes gaat en vertelt ons tal van ins-en-outs van veel honk- en softbalzaken waar wij het weet nog niet van hadden.

#9 Barend Kieft

We kennen Barend al meer dan tien jaar van op en rond het veld als scheidsrechter en dat maakt het voor ons een bijzondere uitzending. Niet alleen omdat hij scheidsrechter is, maar ook omdat Barend ouder van spelende kinderen is, zelf softbalde en jeugdcoach en jeugdtrainer was. Wat veel petten heeft deze man al opgehad!

#8 Dennis van Akkeren

Hoe kan het toch dat Dennis zoveel geduld heeft? Waarom heeft deze sport een gigantische positieve invloed op het gezin? Gebruiken we als coaches al GPT-3? Afspraken met ouders en spelers maken? Je luistert het allemaal in deze aflevering.

#7 Michel Aussums

Van vader op zoon. Dat is een uitdrukking die goed bij Michel past. Maar, Michel is meer dan alleen de vader van zijn zoon. Hij is werkzaam bij de KNBSB en is daar coördinator van vier verschillende coachopleidingen.

#6 Sandra Gouverneur

Sandra vertelt onder andere over de olympische spelen en hoe het tegenwoordig is om op meerdere clubs actief te zijn als coach.

#5 Coach Onno Jansen (deel 2 van 2)

Over Onno Jansen als Coach en Future Star Baseball Academy

#5 Hard werken, tegenslagen en successen met Onno Jansen (deel 1 van 2)

Een mooi eerlijk gesprek over Kenko ballen, “we swepen ze”, vier jaar hoofdklasse, maar ook de nodige tegenslagen.

#4 Succes coach Stanley Doney

Met trots presenteren wij: drievoudig KNBSB-coach van het jaar (tromgeroffel): Stanley Doney!

#3 Pitching coach Steven Manson (Manny)

Steven Manson (aka Manny) is pitching coach van Olympia Haarlem, het regerend Nederlands kampioen softbal damesteam. Dan kun je wel wat! We hebben het met Manny over zijn coaching en over zijn band met coach Stanley Doney, de gast in de volgende podcast.

#2 Spelen, coachen en bestuurlijke zaken met Mike de Zwart

Over fitheid, geld en een coachingsfilosofie. Over kids die meer aandacht nodig hebben dan dat mogelijk is en véél meer…

#1 Nostalgie met Peter Koelemij

Vandaag een gesprek met ervaringsdeskundige Peter Koelemij: Over teamspirit.Over hoe lastig het is om mensen te moeten wisselen, én om dat goed uit te leggen.Over het coachen van je eigen kind.Over het nabespreken van de wedstrijd aan de keukentafel.Over een verschil tussen softbalsters en honkballersOver dat je coach ervaringen ook op het werk kan gebruiken.Over […]