TC3: 12 Doping & Little League voorbereidingen

Deze aflevering biedt een boeiende mix van persoonlijke anekdotes en professionele inzichten, met een levendige discussie over de nuances van dopingregels en de impact ervan op jonge atleten. Daarnaast delen we onze ervaringen en voorbereidingen voor de aankomende Little League, waardoor deze aflevering een must-listen is voor iedereen die betrokken is bij jeugd honk- en softbal.

Coach Ball
TC3: 12 Doping & Little League voorbereidingen
Loading
/

CoachBall Podcast: Op Weg naar Alkmaar en Dopingbeleid

In deze aflevering van CoachBall nemen Wesley en Reinier jullie mee in de auto op weg naar Alkmaar, waar ze niet alleen een wedstrijd spelen, maar ook uitgebreid reflecteren op recente gebeurtenissen en lessen.

Hoogtepunten van de Aflevering:

  1. Rit naar Alkmaar: Een gezellige autorit richting Alkmaar waar de dynamiek tussen Wesley en Reinier zorgt voor interessante gesprekken en inzichten.
  2. Dopingbeleid: Reflectie op de laatste theorieles van de TC3 opleiding, met een focus op doping. Discussie over het belang van een correct dopingbeleid en praktijklessen hierover, waaronder de verrassende ontdekkingen over bepaalde verboden stoffen zoals in bepaalde theeën.
  3. Trainingen Little League: Eerste trainingen voor de Little League zijn gestart. Wesley en Reinier delen hun ervaringen over de trainingssessies, de inzet van de spelers, en de voorbereidingen voor komende toernooien.
  4. Technologie en Spelersontwikkeling: Bespreking van hoe technologie gebruikt wordt bij de training van jonge spelers en hoe dit hun ontwikkeling beïnvloedt.
  5. Persoonlijke Groei en Teamontwikkeling: Diepgaande discussie over de persoonlijke ontwikkeling van spelers binnen teamverband en hoe coaches hieraan bijdragen.
Wesley en Reinier in de auto tijdens de opname van Coachball. Een kijkje in de keuken.
Wesley en Reinier in de auto tijdens de opname van Coachball. Een kijkje in de studio.

Extra Informatie:

  • Bezoek onze website coachball.nl voor meer informatie.
  • Abonneer op CoachBall op Spotify om geen aflevering te missen!

Luister nu naar deze boeiende aflevering vol coaching tips, persoonlijke anekdotes en professioneel advies voor beginnende en gevorderde coaches in de honk- en softball wereld.

Geef een reactie