TC-3: #4 Didactiek en techniek praktijk

Deze tekst en samenvatting bieden een boeiend overzicht van wat luisteraars kunnen verwachten in deze podcastaflevering, en helpen bij het aantrekken van geïnteresseerde luisteraars die meer willen weten over de honk- en softbal coaching en de TC-3 opleiding.

Coach Ball
Coach Ball
TC-3: #4 Didactiek en techniek praktijk
Loading
/

In deze aflevering nemen we je mee naar onze recente training van de TC-3 opleiding, gehouden op 29 januari in Gymzaal Oosterlicht College, Nieuwegein. Het was een avond vol praktische inzichten over hoe effectief te trainen en training te geven.

We duiken diep in de nieuwe technieken en methodes die we hebben geleerd, variërend van fielden en slaan tot vangen en gooien. Deze training was een echte eye-opener, waarbij we veel hebben opgestoken over de diversiteit van honkbalvaardigheden.

Maar dat is niet alles. We bespreken ook onze persoonlijke ervaringen van de afgelopen week, met speciale focus op teammanagement. Hoe houd je een groep jonge spelers samen en gefocust? Deze aflevering staat bol van praktische tips en persoonlijke anekdotes, en is een must-listen voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van honkbal coaching.

Sluit je bij ons aan terwijl we onze reis door de TC-3 opleiding vervolgen en de lessen die we leren toepassen, zowel op het veld als daarbuiten.

Geef een reactie