#3 Pitching coach Steven Manson (Manny)

Steven Manson (aka Manny) is pitching coach van Olympia Haarlem, het regerend Nederlands kampioen softbal damesteam. Dan kun je wel wat! We hebben het met Manny over zijn coaching en over zijn band met coach Stanley Doney, de gast in de volgende podcast.

Coach Ball
#3 Pitching coach Steven Manson (Manny)
Loading
/

Een bonusaflevering, totaal onverwacht. Waarom? Soms komen er dingen op je pad die je niet kunt laten schieten!

Wat dan… vraag jij je natuurlijk meteen af ? Nou, het is zo dat een zeker iemand voor de derde keer in zijn loopbaan uitgeroepen is tot coach van het jaar door de KNBSB. Zowel in 2017, 2018 als in 2021 ging hij er met deze eervolle titel vandoor. En dan hebben we het natuurlijk over: Stanley Doney. Wij van coachball zijn trots dat we in aflevering #4 al zo’n topcoach mochten interviewen. Dat coachen doet hij natuurlijk niet alleen. Hij heeft een grote coaching-staf om zich heen verzameld waaronder goede vriend en pitching coach Steven Manson. Vlak voordat het tweetal terugkeert naar Nieuw Zeeland spreken we voor deze bonus-podcast Steven – beter bekend als Manny – over hun samenwerking en onderlinge band.

Over Manny

Steven Manson, alias Manny, wie is deze charismatische man met grote baard dan wel?

In 2021 mochten wij – Reinier en Wesley – live kennis maken met Manny als meespelend assistent-coach bij Alcmaria Victrix op de Super Cup Softball in Praag. Steven hielp daar de coaches Dervisa Mutic en Cindy van der Zanden.

Naast zijn fenomenale kennis van het spel is hij ook een echte motivator. Hij beschikt nog steeds over een flinke fastball worp en heeft in 2021 een aantal inningen voor Alcmaria Victrix mogen gooien. We hebben hem leren kennen als een geweldige teamspeler en willen Manny graag aan jullie voorstellen in deze bonus-aflevering. Veel luisterplezier!

Geef een reactie