#11 Danny Rombley

Danny Rombley is op dit moment de beste Honkbal Coach van Nederland. Van 1998 tot 2004 speelde Rombley bij diverse Minor League clubs in de organisatie van de Montreal Expos die later Washington Nationals ging heten. Leer met ons mee van deze topcoach!

Coach Ball
Coach Ball
#11 Danny Rombley
Loading
/

Danny Rombley: oud-international, meer dan 10 jaar voor het Nederlands team gespeeld, 6 jaar in Amerika gespeeld, 271 interlands en wij hebben Danny leren kennen toen hij met Heren Softbal in aanraking kwam. Na zijn avontuur in Amerika waar hij over vertelt kon hij lang geen Amerikaans honkbal meer kijken, zijn droom om daar te slagen als prof was bruut uiteen gespat.

In zijn debuutjaar als coach van het Bussumse HCAW heeft Danny op een sensationele wijze de landstitel weten te bemachtigen. Een prijs die deze eeuw voornamelijk een prooi was voor de grootmachten Neptunus en Pirates.

We leren Danny in dit interview beter kennen. Waar komt hij eigelijk precies nu vandaan? Hoe is hij in Amerika terecht gekomen en hoe was het daar dan op dagelijkse basis? En welk plan had hij voor HCAW op de plank liggen. Zijn er nog toekomst dromen voor Danny?

De podcast is nu al beschikbaar op Spotify maar de YouTube versie (hieronder) komt zondag 5 maart om 20.00 uur online!

Geef een reactie